[imagebrowser id=1501]Clientii Bosch Electrocasnice, indiferent de zodie, vor avea un an 2014 cu multe calatorii, vor trai experiente inedite, vor cunoaste culturi noi. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa experimenteze retetele pregatite de specialistii Bosch pe site-ul www.perfectinbucatarie.ro.
Astfel, clientii Bosch pot calatorii in toate colturile lumii – din Italia, Franta, Germania, Rusia si Austria, in Anglia, Suedia, Turcia sau Spania.
„Clientii Bosch sunt persoane care nu vor doar sa prepare o mancare, ci apreciaza tot ce tine de experienta culinara – de la prepararea mancarii, ingredientele folosite, electrocasnicele Bosch, care sunt usor de folosit si dispun de o multitudine de functii, la savurarea preparatelor alaturi de familie si prieteni. Toate aceste etape sunt la fel de importante atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri”, au declarat reprezentantii Bosch.
Clientii Bosch pot gasi pe site-ul dedicat lor, www.perfectinbucatarie.ro, o gama foarte variata de retete. Mai mult, specialistii Bosch le fac si o propunere de meniu pentru anul 2014.
Propunere de meniu pentru sarbatorile de iarna si anul 2014:
Decembrie – petreceti sarbatorile in Germania si Austria
Sarbatoriti Craciunul alaturi de un Guglhupf, un cozonac traditional german, pentru iubitorii bucatariei germane. Acest chec marmorat in forma de inel este o alegere potrivita pentru sarbatorile de iarna.
Revelionul este mai magic cu un Sachertorte, faimosul tort austriac, un preparat ideal pentru iubitorii de ciocolata.
Ianuarie – incepeti anul cu o calatorie in Suedia
Sunca la cuptor.
Prajitura cu branza in stil suedez.
Februarie – in luna indragostitilor va propunem sa calatoriti in Italia
Pappardelle cu somon.
Tiramisù – unul dintre cele mai indragite deserturi din lume.
Martie – in luna femeii, opriti-va in Franta
Supa frantuzeasca de ceapa, un aperitiv usor si sofisticat, o specialitate frantuzeasca ce se serveste cu paine prajita si branza.
Mousse au Chocolat – cea mai frumoasa declaratie de dragoste de 8 martie, pentru femeile din jurul nostru.
Aprilie – Italia este fermecatoare in aceasta luna
Pesto – un veritabil sos italian tipic zonei mediteraneene, ce se poate folosi aproape la orice: paste, aperitive, carne.
Tort cu ricotta, desertul traditional italian.
Mai – admirati ultima luna de primavara in Rusia
Okroshka, o supa rece traditional ruseasca, racoritoare si satioasa.
Pirosca cu carne.
Iunie – incepeti vara in insorita Italie
Focaccia cu ricotta – un aperitiv sanatos, cu gust mediteranean, care reuseste sa incante pe cei dragi.
Baci – un desert potrivit pentru zilele calde de vara, o combinatie de inghetata de ciocolata si alune care incanta pe oricine.
Iulie – calatorie culinara in toridele Spania si Italia
Gazpacho – o supa rece de rosii traditional spaniola, care te ajuta in zilele toride de vara.
Pasticcera – prin amestecul sau de vanilie si fructe de padure de sezon, proaspete, crema desert pasticcera ofera veritabile senzatii de prospetime.
August – indulciti-va in Franta si Elvetia
Tarta Tatin, un desert clasic al patiseriei franceze pe care o poti adapta gustului tau preparand-o din fructele favorite: mere, banane, ananas, piersici.
Rulada elvetiana este o prajitura usor de preparat, cu aroma savuroasa de fructe.
Septembrie – incepe toamna in stil oriental
Chiftelute din naut (falafel), un preparat traditional oriental, aromat si usor de gatit.
Lipie turceasca.
Humus.
Octombrie – petreceti dupa-amiezile in stil englezesc
Pentru dupa-amiezi de toamna in stil britanic, briosele Chelsea sunt ideale, insotite de o cana de ceai aromat.
Budinca Yorkshire, un preparat ce oglindeste spiritul englezesc de a folosi cu imaginatie ingrediente simple.
Noiembrie – primele semne ale iernii ar trebui sa va prinda in Franta
Cartofi gratinati Dauphinois.
Quiche Lorraine.