250g. crema mascarpone, 4 galbenusuri, 2 albusuri, 1 cana cafea fara zahar, 200 g zahar, lichior de cacao, 400 g piscoturi, cacao.
Se vor amesteca galbenusurile cu zaharul pina se albesc. Dupa aceasta operatiune se va adauga treptat cite o lingura de crema mascarpone, amestecandu-se compozitia cu o lingura de lemn usor. La sfirsit se vor adauga albusurile batute spuma, dandu-se crema la racit.
In cafeaua fara zahar se va adauga lichiorul de cacao. Piscoturile se vor inmuia in cafea pe rand, iar apoi se vor aseza intr-o tava. Peste primul rand de piscoturi se va adauga un strat de crema, apoi se va mai adauga un al doilea strat si apoi iarasi crema.
Deasupra se va cerne cacao, prajitura tinandu-se la rece circa 5 ore.
Atentie! Insiroparea piscoturilor trebuie facuta cu maxima rapiditate in asa fel incat acestea sa nu capete prea mult sirop, iar prajitura sa nu poata fi portionata la terminare.
Pofta buna!