4 oua, 1 cana de zahar, 1 cana ulei, 1 lingura coaja de lamaie (sau esenta de lamaie), 2 vanilii, 10-12 caise, 2 linguri stafide, 1 praf de copt, faina cat cuprinde.
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi pe rand vor fi adaugate, zaharul, uleiul, coaja de lamaie, una din vanilii si praful de copt. Caisele se taie in bucati si vor fi adaugate in acelasi timp cu stafidele. Faina se adauga putin cate putin, pana cand se ajunge la o consistenta potrivita astfel incat sa poata fi turnata in tava. Se coace la foc potrivit.
Albusurile, se bat impreuna cu doua linguri de zahar si cealalta vanilie si se toarna ca si glazura, peste compozitia coapta pe jumatate, care se reintroduce in cuptor, pana cand se rumeneste glazura. Se scoate si se serveste dupa preferinta, ca un excelent desert.
Pofta buna!