1 ceasca cu zahar, 1 ceasca cu faina ,1 lingura cu nuci macinate, 1/4 ceasca cu ulei, 1/3 ceasca cu apa, 1/3 ceasca cu cacao,1 praf de copt, 1/4 lingurita cu sare.
Se vor pune intr-un vas faina, zaharul, cacaco, nucile si praful de copt stins in otet, care se vor amesteca foarte bine. Se va adauga si sarea. Dupa ce s-a incorporat bine amestecul se va adauga uleiul si apa in asa fel incat sa se obtina o compozitie omogena.
Se va pregati o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina in care se va pune intreaga compozitie, dandu-se la cuptor la foc redus 30 de minute. Se va servi calda.
Peste aceasta, optional, se va putea adauga o glazura de cacao care se va putea face astfel:
Se va pune intr-un vas 250 ml lapte, 3-4 linguri cacao, 1 cana de zahar, lasandu-se sa fiarba pana se va ingrosa. Dupa ce va fi legata, glazura se va lua de pe foc si se va pune peste negresa calda. La sfarsit puteti presara pe deasupra nuca de cocos.