Fructul Kaki are o serie de beneficii, beneficii ce trebuie cunoscute de fiecare, el reprezentand o alternativa excelenta pentru dulciurile nesanatoase si este un ingredient de nadejde pentru sanatate, frumusete si tinerete.
Fructul KAKI – proprietati nutritionale
Kaki este un fruct de culoare portocalie, asemanator ca forma rosiei, cu un gust foarte placut si cu un continut nutritional bogat si sanatos.
Fructul Kaki este bogat in magneziu, un mineral ce regleaza metabolismul si combate depresia si starea de oboseala. De asemenea kaki este mai bogat in potasiu decat banana, fiind astfel indicat chiar si in sarcina.
Kaki este bogat in vitamine ca A, vitamine din complexul B, vitamina P si vitamina C. De asemenea kaki contine si minerale necesare organismului, precum sodiu, potasiu, magneziu, seleniu si cantitati mici de fier si zinc. Kaki este bogat in carbohidrati de buna calitate si contine la fel de multi antioxidanti ca si ceaiul verde.
Foarte bogat in betacaroten, fructul kaki este de culoare portocaliu puternic, fiind indicat sa se consume cu tot cu coaja. Kaki mai este bogat si in acizi organici, taninuri si proteine.
Afla mai multe de pe http://www.labucatarie.ro/sfaturi/sfaturi-gastronomice/1280-fructul-kaki-alunga-oboseala-si-previne-cancerul.html