Mărimea (farfuriei) contează!

Mulți nu știu încă ce magie are loc în bucătăriile restaurantelor pentru a face clienții să revină iar și iar. Celebra zicală ”clientul nostru, stăpânul nostru” s-a transformat acum în ”clientul nostru, criticul nostru culinar”  în locurile care vor să țină pasul cu gusturile românilor.

Trendurile ultimilor ani arată că românii au din ce în ce mai mult cultura mâncatului la restaurante și preferințele înclină din ce în ce mai des în favoarea ieșitului la restaurant, în detrimentul gătitului în casă.

Și, de ce n-ar fi așa? Chefii autohtoni își desăvârșesc meniurile și câștigă inimile clienților pe zi ce trece. Evident, nu este o muncă ușoară. Ce te faci când ai restaurantul plin-ochi și știi că nu poți livra altceva decât excelență? Dacă vrei să-ți fidelizezi clienții, fiecare fel de mâncare trebuie să fie cel puțin la fel de bun ca precedentul. E o luptă strânsă și o concurență acerbă în domeniu – doar cei mai puternici rezistă. Ori, cei puternici știu că au un aliat de încredere în baza pentru mâncăruri Fant de la Podravka, dedicată industriei HORECA. Asta pentru că în bucătăriile marilor restaurante timpul este cel mai prețios ingredient secret. Clienții pofticioși așteaptă să fie serviți iar timpul de așteptare trebuie să fie cât mai scurt. Produsele Fant reduc considerabil timpul dedicat gătirii și tu poți să-ți delectezi clienții cu preparate delicioase, care îi vor face să mai ceară o porție, sau, să complimenteze bucătarul.

Chef Liviu Balint, finalistul de la MasterChef și ambasadorul Podravka, a recunoscut că nu este ușor să fii întotdeauna pe placul clienților din restaurante. Din primul moment în care se așează pe scaun, clientul are așteptări iar preparatele trebuie să fie pe măsură. Chef Liviu Balint are încredere în preparatele devotate industriei horeca de la Podravka: ”În restaurante calitatea nu se numără în grame, ci în kilograme. Fiecare preparat este supus jurizării iar fiecare client este de fapt un membru al juriului.” Fie că vorbim despre aromatele tocănițe, fie despre savuroasele supe creme sau nelipsitele sosuri, produsele Fant își aduc contribuţia și îți permit să diversifici meniurile preparând rețete tradiționale şi internaționale. Iar gustul nu poate fi altfel decât excepțional pentru că în joc este chiar reputația restaurantului tău. Odată câștigați, clienții nu devin mai îngăduitori ci, din contră, trebuie surprinși constant – pentru că laudele lor îți aduc clienți noi.

Industria gastronomică este una dinamică, toată lumea știe asta. Dacă nu ar exista pasiune și câteva ajutoare de încredere, n-ar exista nici restaurante faimoase. Cu Fant de la Podravka nu-ți rămâne altceva de făcut decât să inovezi printre arome. Succes!

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. Bebelu este o plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii. Ne propunem să încântăm vizitatorii, să-i fascinăm, să-i surprindem şi să-i reţinem în mrejele paginilor noastre.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare