Nașterea copilului tău reprezintă una dintre bucuriile majore ale vieții, așa că, așa cum era de așteptat, această fericire vine la pachet cu o serie de responsabilități, mai ales la nivel financiar. Acum că ești în totalitate responsabil de buna îngrijire a noului-născut, viața în trei nu doar că va fi mai palpitantă, dar tu va trebui să faci tot ceea ce este posibil pentru că acesta să fie doar palpitantă în sensul distracției, iar nu în ceea ce privește partea financiară.
În situația în care ai nevoie de diverse lucruri și nu ai fost pregătit din timp, atunci poți aplica la un credit imediat, dar având în vedere ca principala ta preocupare să fie rambursarea acestuia la primul salariu. În rest, dacă ai în vedere necesitățile micuțului și pe ale voastre, precum și acele aspecte ale vieții care pot suferi modificări și reușești să planifici totul din timp, noul născut va reprezenta doar un prilej de continuă bucurie pentru întreaga familie!
Tratează cu maximă atenție tot ceea ce ține de nouă situație a familiei!
Din moment ce ai un copilaș în casă este timpul să renunți la orice formă de vicii și tabieturi, ceea ce va însemna o economisire de aproximativ 12% în fiecare lună. De altfel, acesta este unul dintre marile avantaje oferite de nașterea unui copil, pentru că îți va modifica viața din temelie, dar într-un sens pozitiv. De acum înainte vei fi mult mai atent/atentă la ceea ce mănânci atât tu, cât și cel mic, ceea ce înseamnă un plus de atenție și orientare către identificarea unor alternative mai sănătoase. În acest mod, procentul de 40% din venituri și care este dedicat achiziționării de mâncare va fi mult mai bine planificat; de remarcat este și faptul că procentul de 3%-5% din buget, pe care îl alocați în trecut ieșirilor în oraș va fi redirecționat către contul de economii.
Pentru că este indicat ca nou-născutul să beneficieze de maximul de calitate, întreaga atenție trebuie concentrată asupra achiziționării de obiecte utile, atât cât trebuie, nicidecum în cantități mari. Hainele pentru bebeluș vor fi purtate foarte puțin, iar având în vedere că acestea sunt destul de scumpe, mai degrabă axează-te pe hăinuțele primite cadou sau pe cele primite în dar de la alte mame (considerentul este același – au fost purtate de cel mult 2-3 ori, deci sunt că noi). Nu cumpăra mai mult decât este necesar și niciodată în cantități mari (doar scutecele, care sunt un accesoriu vital în această perioadă poate fi cumpărat en-gros, din acele centre comerciale care permit acest mod de cumpărare).
Cardurile de cumpărături/pentru farmacii nu trebuie să-ți lipsească, iar dacă ai probleme cu banii, consultă www.imprumut24.ro pentru a afla soluții ingenioase pentru ca banii tăi să rămână în buzunar mai mult timp. Asigură-i noului născut toate condițiile pentru a se dezvolta și nu uita că în primul an de viață, singura lui mâncare, cu adevărat utilă, va proveni de la mamă. De aceea, nu cheltui banii pentru ceea ce bebelușul nu are nevoie și o să observi că atât timp cât ți-ai planificat cu atenție cheltuielile lunare și nivelul de consum, viața financiară cu un nou membru în familie nu este atât de dificilă.