Timpul este din ce in ce mai limitat, iar noi avem atat de multe lucruri de facut incat nu mai stim cum sa ne impartim. Printre numeroasele task-uri zilnice, ne dam seama ca mai trebuie sa si mancam. Si ca sa mancam trebuie sa gatim, doar ca avand scuza timpului care nu ne mai ajunge sarim peste aceasta etapa si tindem sa facem alegeri nu tocmai fericite.
Un preparat bun, cald si facut in casa nu se compara cu o mancare ambalata si rece. Chiar daca nu avem timp exista solutii rapide si delicioase asa cum sunt pastele. Acestea sunt usor de realizat mai ales daca folosim sosuri pentru paste, deja preparate, precum gama de sosuri de paste Antonio di Vaio.
Pe langa pastele deja cunoscute si covrigei, Antonio di Vaio ne pune la dispozitie sosuri paste realizate din ingrediente naturale, rosii din regiunile insorite din Sicilia, carne atent selectionata si de origine controlata si cele mai bune legume, fara coloranti sau conservanti. De aceea, aceste sosuri sunt de o calitate superioara si vor oferi oricarui preparat un gust italian autentic.
Gama de sosuri de paste Antonio di Vaio este una variata, astfel ca este aproape imposibil sa nu gasim sosuri pe gustul nostru sau sa ne plictisim: sosuri cu carne precum bolognese si carbonara, si sosuri cu legume ca napoletana, olive, basilico, arrabiata, funghi si pesto verde. De asemenea, exista si varianta de sos cu ton si varianta cremoasa cu ricotta.
Tot ce trebuie sa facem este sa fierbem pastele respectand timpul de pe ambalaj, cand acestea sunt aproape gata punem sosul de paste intr-o tigaie, il dam intr-un clocot si adaugam pastele. Daca vrem un sos mai lichid putem adauga din apa in care pastele au fiert, iar la final pentru un plus de gust adaugam parmezan.
Nu trebuie sa renuntam la placerea de a savura o mancare buna din cauza timpului, ci trebuie sa invatam sa gasim alternativele rapide si care ne pot usura viata.